Ontdek de Unieke Woodford Reserve Mondays bij Door 74 en Sins Of Sal

Dat maandagen niet saai hoeven te zijn bewijst het bekende whiskeymerk Woodford Reserve. De komende twee maandagen vormen het sluitstuk van een serie van vijf events waarbij telkens een ander thema centraal staat. De afgelopen weken draaiden om film, eten en geur. De laatste twee edities, in Door 74 en Sins of Sal, draaien om mode en guilty pleasures. Benieuwd wat je te wachten staat? Lees dan vooral verder!

Cocktails als rode draad

Misschien heb je ze vorig jaar ook bezocht: de Woodford Mondays die vijf weken achtereen in vijf van de mooiste barren van Amsterdam plaatsvonden. Uiteraard vormden de cocktails op basis van dit premium Amerikaanse whiskey merk de rode draad: van de bekende Old Fashioned en Mahattan tot de bijzondere eigen creaties die de barteams van onder andere Pulizter’s Bar, Door 74 en Lotti’s. De afgelopen drie weken werden opnieuw bijzondere avonden georganiseerd. Zo werd bij Lotti’s The Great Gatsby vertoond, kon je bij Flying Dutchmen Cocktails genieten van een foodpairing met Soenil Bahadoer en kon je je eigen parfum laten maken met behulp van AI bij Pulitzer’s Bar.

Woodford Reserve geldt in de wereld als een van de grote aanjagers van de cocktailscene. Gedurende het jaar organiseren zij meerdere prachtige events, waaronder de Old Fashioned Week in november, om de geboorte van de moeder-aller-cocktails te vieren.

18 maart | Een spannend samenspel tussen mode & bourbon bij Door 74

Op 18 maart kun je je bij Door 74 laten verrassen door de bijzondere synergie tussen mode en whiskey. Samen met Fleur Bravenboer van Flora Bandana krijgt deze maandag een fashionable twist. Iedere bezoeker krijgt bij het bestellen van een cocktail met Woodford Reserve een ter plekke gepersonaliseerd limited-edition ontwerp van Bravenboer, dat zij speciaal voor dit event maakte. Je kunt deze dragen zoals jij wilt: als bandana, sjaaltje of pochette? Boek hier jouw plaats bij Door 74 voor deze ervaring. Er is nog plek te boeken vanaf 21:00.

25 maart | Woodford Reserve en Sins of Sal onthullen de Guilty Pleasures van een chef

Heb je je ooit afgevraagd wat de (niet-zo) geheime favorieten van chef koks zijn? Op 25 maart serveert Sins of Sal, waar guilty pleasures centraal staan, deze culinaire ondeugden. Vorig jaar werkten zij hiervoor samen met Alex Haupt. Dit jaar verzorgt Ladybird Fried Chicken het menu, waar bartenders Martin en Anna speciale creaties bij hebben verzonnen. Ladybird FC is een New York-benadering van de keuken van Zuidelijk Amerika, geïnspireerd door familie diners en Down South recipes gemixt met de cultuur en vibes van New York.

Je kan boeken voor 2 shifts. Shift 1 is van 18:00 – 20:15, de tweede shift is van 20:30 tot sluit. Tickets zijn € 30 per persoon en dat is inclusief een welkomstcocktail en een bite van Ladybird FC. Nu hebben we wel een beetje slecht nieuws, want het is al volgeboekt. Je kan je wel aanmelden voor de wachtlijst.

Woodford Mondays
Tim Lefèvre in actie bij Door 74, Amsterdam. Beeld door Mister Cocktail

 

Mister Cocktail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *