Het Ketel One Big Bloody Mary Boek – deel II voor iedereen die van brunch houdt, de hele dag

Pak ‘m beet vijf jaar geleden keken mensen je wat glazig aan als je het woord ‘brunch’ liet vallen. Een associatie met stapels komkommer sandwiches en scones in stoffige 5* hotels was waarschijnlijk wat de meesten hadden. En champagne. Maar ook Bloody Mary’s. En laat dat nou net zijn waar Ketel One Vodka de afgelopen jaren flink wat aandacht aan heeft gegeven. Om de terugkeer van de brunch te vieren bracht het merk vorig jaar het Bloody Mary Boek uit en vanaf nu kun je ook deel 2 bemachtigen: de all-day Brunch edition!

Intussen weten we dat de Brunch onlosmakelijk is verbonden met een weekend dat nooit is afgelopen. Met een weekend waarvan de vrijdagavond duurt totdat de wekker gaat op maandag. Met eggs bénédict en wafels die zo vol stroop en fruit liggen dat je erna spontaan in slaap zou vallen. Ware het niet dat je Bloody Mary Extravaganza je meteen over deze after-brunch-dip heen helpt. Of een Espresso Martini, dat kan natuurlijk ook.

[Tekst gaat door onder deze smakelijke Bloody Mary]

Een Bloody Mary hoeft dus niet altijd rood te zijn.

Dat een brunch slightly boozy hoort te zijn weten snappen we. In Amsterdam hebben zaken als G’s, Ted’s, Cut Throat en Meneer Nieges die brunch naar een hoger plan getild. Onder expats was de brunch namelijk al een heel bekend fenomeen en dat heeft er wel voor gezorgd dat deze, maar nog veel meer andere zaken, met gerust hart de brunch konden gaan aanbieden. Ketel One Vodka heeft de afgelopen 2 jaar in onder andere deze zaken hun Boozy Brunch gehouden, waardoor je al aan het concept hebt kunnen wennen. Misschien heb je al wel eens aangeschoven bij zo’n editie, waar ze samen CityGuys de boel flink op stelten zetten.

Na het succesvolle eerste uitgave van het Bloody Mary Boek, brengt Ketel One Vodka nu deel 2 uit: de All Day Brunch editie. Dat kunnen we waarderen. Zeker met de Bloody Mary recepten van toppers als James Chaib (de Nederlandse finalist van World Class, werkzaam in The Tailor), Tess Posthumus en Ben Lobos (van Dr. Rotterdam). Uiteraard is het hele boek volgestouwd met de lekkerste brunchgerechten, om thuis lekker na te maken dus. Het boek is hier gratis te bekijken, maar als jij een fles Ketel One Vodka koopt bij de Gall & Gall dan krijg je er een mooi gedrukt exemplaar van dit boek bij. De actie staat nog niet online, dus check zelf even wanneer deze geldt!

Maar er is nog beter nieuws: op zondag 29 september is het #NationalBrunchDay. Heel Holland Bruncht dus. Op deze dag kun je bij meer dan 35 locaties door heel Nederland een special Ketel One brunch vinden, maar je kan er bijvoorbeeld ook gewoon zelf een hosten, bij je thuis. Flesje Ketel One halen pus boekje en je bent helemaal bij op het gebied van Bloody Mary’s en recepten voor brunch.

Hier is een overzicht van de ruim 35 zaken waar je op #NationalBrunchDay terecht kan.

Mister Cocktail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *