Staycation in Amsterdam jouw luxe getaway

Nu je vakantiegeld in je zak brandt en je niet die all-inclusive naar Alanya kan boeken is het tijd om een andere invulling van je tijd en geld te vinden. Een vakantie dicht bij huis en toch even badend in luxe in plaats van die poolside bar is dus ook een optie. Om de periode zonder de hordes toeristen en congresbezoekers te compenseren bieden veel hotels nu topdeals aan in combinatie met diners, wandel- en fietstochten, rondvaarten en wat dies meer zij. Wij zetten er een paar voor je op een rijtje die een wel zeer mooie value voor money bieden en die perfecte getaway zijn als alternatief voor je vakantie. Wel boeken bij de hotels zelf of via Staycation, want die ene boekinsgsite gaan we natuurlijk niet meer gebruiken.

Citizen M & No Rules
No Rules  is het nieuwste concept van de beroemde Amsterdamse horeca groep Unlimited Label. Door de regels te buigen, te breken en te herschrijven, heeft No Rules een modern pizza restaurant gecreëerd onder leiding van Michelinster chef-kok Jacob Boerma. Het resultaat: uitdagende pizza’s en bijzondere gerechten van uitstekende  smaak en kwaliteit. We spreken hier dan ook van het Culication package!

Package inclusief (voor twee mensen):

  • Een zesgangen experience bij No Rules van JJ***
  • Overnachting bij citizenM Amstel Amsterdam
  • Fietsenverhuur
  • Luxe Ontbijt

Prijs €245,00 – dit boek je hier.

OKURA – Een reis naar Japan
Om Japan te ontdekken hoef je het vliegtuig niet in. In Hotel Okura Amsterdam ervaart u OMOTENASHI, de karakteristieke Japanse gastvrijheid. Stap Okura’s wereld binnen en krijg het gevoel dat je écht even weg bent met deze staycation in eigen land.

  • Overnachting met ontbijt
  • Roomservice-diner in uw kamer – met de mogelijkheid uw diner te upgraden naar het authentiek Japanse Yamazato Restaurant
  • Early check-in vanaf 10:00 uur
  • Late check-out tot 17:00 uur
  • Parkeren
Boek nu je staycation vanaf € 299 per nacht op basis van twee personen.

Pulitzer Amsterdam
Dit is dé kans om in het elegante Pulitzer Amsterdam te overnachten in hartje Amsterdam. Je nieuwe-thuis-voor-één-nacht (of meer) heeft
uitzicht op de Prinsengracht, Keizersgracht of op de bloeiende binnentuin. Een bijzonder hotel dan is verspreid over 25 grachtenpanden, waardoor je echt kan verdwalen in de gangen en trappen van een van de meest karaktervolle hotels van Amsterdam.

•    Overnachting in Classic of Generous kamer
•    Ontbijt
•    Concierge walking tour, waarbij je de écht verborgen parels van Amsterdam ontdekt.
•    Valet parking (o.b.v. beschikbaarheid)
Vanaf €249, maar let op: gaat pas op 15 juli weer open!

INK Hotel
Vanuit INK Hotel kunnen gasten de unieke stilte in de normaal altijd drukke binnenstad van Amsterdam ervaren. Bij het ‘thINK Amsterdam arrangement’ verzorgt INK een huurfiets, een kaart met fietsroutes door Amsterdam, een picknickmand gevuld met een heerlijke lunch – inclusief een fles bubbels – en een Polaroid-camera om bijzondere momenten onvergetelijk te maken. Gasten die liever binnen blijven kunnen terecht in het restaurant en de bar PRESSROOM. Hotelgasten (met overnachting) mogen namelijk al sinds 29 mei in het hotel eten en drinken. De professionele bartenders van INK weten sensationele cocktails en mocktails te bereiden. Alleen al het aanschouwen van de shake– en stir-skills in de bar is een ervaring op zich. Een romantische afsluiter van de avond, met rozenblaadjes, champagne en aardbeien op de kamer, maakt de beleving compleet.

Boeken kan al vanaf € 159, check hier alle arrangementen.

Mister Cocktail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *