The Macallan en Stella en Mary McCartney: Een Harmonieuze Samenwerking

The Macallan, een Schotse distilleerderij met een rijke geschiedenis in het creëren van voortreffelijke single malt whisky, heeft een unieke samenwerking opgezet met de getalenteerde modeontwerpster Stella McCartney en haar zus, fotograaf en milieuactiviste Mary McCartney. Deze bijzondere alliantie heeft geresulteerd in de prachtige The Macallan The Harmony Collection en een speciale lifestyle collectie die de kunst van het genieten omarmt.

Stella en Mary’s Inspiratie voor The Harmony Collection

De inspiratie achter The Harmony Collection komt voort uit de gedeelde passie van Stella en Mary McCartney voor vakmanschap, duurzaamheid en het creëren van momenten van puur genot. Deze collectie is meer dan alleen een assortiment van exclusieve items; het is een viering van levensvreugde, geïnspireerd door de eenvoudige geneugten van het leven.

De Verfijnde Wereld van The Macallan The Harmony Collection

De whisky zelf, gecreëerd onder leiding van meesterdistilleerder Steven Bremner, belichaamt harmonie en kracht. Met zorgvuldig geselecteerde vaten (ex-Bourbon vaten en ex-Europees eiken sherryvaten) heeft The Macallan een unieke blend gecreëerd. De smaak is verfijnd, met subtiele tonen van vanille, eikenhout, chocolade en een vleugje kruiden, wat resulteert in een harmonieus samenspel op de smaakpapillen.

Steven Bremner: Een Whisky Maker met Passie

Achter deze prachtige creatie staat Steven Bremner, een meester in zijn vak met een ongeëvenaarde passie voor het ambacht van whisky maken. Zijn inspiratie komt voort uit de verbinding met Schotland, waar ook de zusjes McCartney zijn opgegroeid, de geschiedenis en de voortdurende zoektocht naar perfectie. Het is deze toewijding die The Macallan The Harmony Collection tot leven brengt en het tot een tijdloos meesterwerk maakt.

De samenwerking tussen The Macallan, Stella, en Mary McCartney in The Harmony Collection viert niet alleen vakmanschap en genot, maar ook het genot van het samenkomen en het delen van bijzondere momenten. Het is een eerbetoon aan harmonie in al zijn facetten, waarbij elke slok van de whisky en elk item in de lifestyle collectie een verhaal vertelt van elegantie, smaak en verfijning.

De Amber Meadow is vanaf vandaag te koop bij geselecteerde slijters. Voor de Green Meadow zul je toch echt op een vliegtuig moeten stappen. Daar is deze Global Travel Retail Exclusive binnenkort ook te verkrijgen, om zo je serie compleet te maken.

De collectie die de Stella en Mary McCartney hebben ontwikkeld is vanaf nu onder de naam TOGETHER als hele set verkrijgbaar. Deze kost je wel een dikke € 10.000, maar dan heb je wel een unieke, handgemaakte 11-delige set bestaande uit 2 tumblers, een waterkaraf, een ijsemmer en ijstang, een keramische heupflacon in appellederen sleeve, een ijsstempel, keramische kommetjes, een koperen gewichtje, een speciaal koper & lederen dienblad en een lamswollen deken.

 

ALbert van Beeck Calkoen The Macallen The Harmony Collection Stella McCartney

Mister Cocktail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *