Win-actie met Benriach Whisky win een ervaring voor de zintuigen

Het Schotse whiskyhuis Benriach wordt al decennia geroemd om hun prachtige single malt whisky’s. Recentelijk lanceerden zij hun nieuwe flessen en daarnaast direct een nieuwe lijn geturfde whisky. Naast hun Original Ten en The Twelve is er ook de Smoky Ten en, jawel, de Smoky Twelve. Al deze whisky’s worden gerijpt op drie verschillende vaten, een unicum binnen de malt whisky-industrie. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook nog een range van oudere whisky’s van eenentwintig, vijfentwintig en dertig jaar oud.

Geheime locatie

Als je nu nog aan het lezen bent heb in elk geval een beetje interesse in single malt whisky. Het goede nieuws is dat je de Benriach range op 21 juni kan proeven. Samen met Gall & Gall biedt Benriach je de kans om op deze dag aanwezig te zijn bij een bijzondere experience. Op een nu nog geheime locatie in Amsterdam zal dan een culinaire ervaring worden geserveerd voor een aantal gelukkige winnaars. Onder begeleiding van Nathan de Bruin, ambassador voor Benriach in Nederland en de culinaire storyteller stap je in een wereld vol geur en smaak.

De eetbare tafel van Benriach

Ben jij geïnteresseerd in het verhaal van Benriach en wil je de bijzondere wereld van Benriach beleven? Beantwoord dan de vraag “wie is de Master Blender van Benriach” en maak via Win Met Benriach kans op een plek voor jou (+1) aan de eetbare tafel van Benriach. Wat helemaal goed nieuws is: je hoeft niet eens een fles Benriach te kopen om deel te nemen aan deze win-actie. Op de website staat niet vermeld tot wanneer je je kan aanmelden, dus wacht niet te lang!

de eetbare tafel van Benriach
De prachtige plek waar Benriach whisky wordt gemaakt
Mister Cocktail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *